solen, kom tillbaks!

image29

Jag tycker om den här bilden. Inte för att jag själv blev särskilt bra på bilden, men jag tycker om den ändån, solen och bakgrunden och det, asfint. Jag tycker om fina bilder, det är nice! ;)
Men ialf, skrev inget alls igår, eftersom att jag var i stan hela dan, på monokrom, och sjöng. Jag sjöng fyra timmar i sträck, sjukt jobbigt! Men ändå hur kul som helst, man fick ju sjunga duett tillsammans med en kille så, vafan! första gången på typ hur länge som helst, kan faktiskt också vara den första gången, vet inte ritkigt. Men kul var det ialf!
Och idag så har Ida och Hanna varit hemma hos mig, dom hjälpte mig med vad jag skulle ha för kläder på mig imorn, har ju spexfoto imorgon! Ska bli jättekul, fast samtidigt tråkigt. För det heter ju egentligen Avslutningsfoto, och det känns inte så bra. Kommer sakna vår underbara klass hur mycket som helst. Fast jag kommer väl över det, men det känns tungt att gå skilda vägar bara sådär, efter tre hela år av vänskap. Visst, vissa skulle man ju klara sig utan, men det finns en himla massa folk som har betytt väldigt mycket, och som gjort mig till den Sara jag är idag. Åh, måste sluta tänka på det där, vi kommer ju skiljas i vilket fall. Uscha, men man får väl försöka ta vara på den tiden vi har kvar, och göra den till det bästa. :)
Ähfan, nu orkar jag itne skriva mer. Puss!

Chantal Kreviazuk - Feels like home



Finns det någon mer underbarare låt än denna? Henns röst, pianot, melodin, texten, allting är perfekt. Jag älskar det! Och det enda jag tänker på när jag hör den, det är kärlek. Och att det faktiskt finns kärlek, och hur underbart det ibland är. Jag tror den här låten får mig att bli kär lättare också, eller det känns lite som det. Jag känner mig kär.

tisdagens outfit.

image28

Dagens outfit.

blå body från gina tricot
limegrön sjal från gina tricot
gråa jeans från cheap monday

bråk.

Finns det något värre än när någon är arg eller besviken på en? Det tycker inte jag, det tycker jag verkligen inte. När jag är som allra mest ledsen och nere, så är det för att jag är ovän med någon. Och just nu, så är det pappa. Men jag fattar inte varför han är arg på mig riktigt. Jag hade ju bara glömt. Det var inte meningen. Det var verkligen inte meningen! Jag skulle ha tagit en spruta idag, men jag glömde naturligtvis bort det totalt, så det blev ingen spruta. Och så kommer pappa hem, frågar hur det gick med sprutan, och så kommer jag ihåg. Fan också! För han blir ju så jävla arg på mig. :( Bara för det lilla. Det var inte meningen pappa, det var verkligen inte meningen. Förlåt för att jag är så jävla dum och trög, och bara gör massa jävelskap mot dig hela tiden. Men det är verkligen inte meningen att göra det, jag hoppas att du älskar mig ändå.  För jag älskar dig mer än mest av allt. Du är det bästa som finns. <3

måndagens outfit.

image27

Dagens outfit. (ja, jag kan ha samma kläder två dagar i rad ibland.)

svart kofta från bikbok
blå/svartrutig palestinasjal från gullabo marknad (haha)
vit/grå stor tröja från bikbok
svarta shorts från gina tricot
svarta tights ? (snodda från syrran.)


till er som inte vet vem jag är.

Tredje inlägget idag ja, haha. Men jag kom på att, det kan vara folk som jag inte känner, som inte vet riktigt vad som har hänt sen tidigare inlägg, som läser min blogg. Jonte som jag tidigare skrivit om, är det inget med längre, vårat förhållande höll inte i mer än en och en halv månad. Och ja, finns inte så mycket mer att säga om det. Det är slut helt enkelt. Men jag har gått vidare, smidigt och enkelt. Vad han tycker och tänker vet jag däremot inget om alls. Tyvärr. Men men. Nog pratat om honom nu.
Jag har ju också skrivit om ett gymnasie som jag vill gå i höst; Stage4you, som ligger i Torsås. Som jag har uppfattat Stage, så är det ett program där man lär sig hur det är att jobba som artist, eller hur det är att jobba med en artist, alltså både på och bakom scenen. Och jag antar att det är en av dem mest perfekta linjerna för mig, i och med att jag älskar att sjunga, och att stå på scen (även fast jag ibland har lite scenskräck). Om någon vill höra mig sjunga, så har jag lagt in några klipp tidigare. Och om ni lyssnar, så lämna gärna en liten kommentar, det är ju alltid kul att höra vad folk tycker. =) Men ialf, för att komma in på Stage, så måste man gå på en audition, och det gjorde jag för några veckor sen. Det gick tydligen väldigt bra, för jag fick de 10 auditionspoängen man kunde få om de tyckte man förtjänade dem. Så lägger man till de 10 poängen till slutbetygen sen. Och nu har jag med auditionspoängen 220 poäng, och då 15 poäng högre än medlet. Så jag tror nog jag ska kunna komma in! Jag hoppas det, och det känns som det.
Herregud vad mycket jag har börjat skriva, allt bara flyter på. Känns nästan som att det blir alldeles för mycket! Och jag tror nog att det räcker mer än nog för idag. Jag får skriva lite imorgon också istället. För nu ska jag gå och duscha, sen blir det sängen för min del. Ha det bra. Puss!


söndagens outfit.

image26

"Gårdagens outfit"
Nej, herregud. Det låter så fel på något sätt, att jag ska säga "outfit", men finns väl inte så många andra ord för det, så får väl nöja mig med det ändå.
Men, jag har på mig:

svart kofta från bikbok
blågul tröja från h&m (herravdelingen)
svarta shorts från gina tricot
svarta tights ? (snott av storasyster hihi)


min dag, måndag.

Jahaja, nu sitter jag och har precis ätit upp mina fläsknudlar och lyssnar på one republic. Jag älskar verkligen sångarens röst, den är något speciellt, något annorlunda! Och så får vi ju inte glömma bort att mannen ser riktigt bra ut också, haha. Mums på killar som ser bra ut och som är musikaliska säger jag bara!
Men nog om det. Idag var första skoldagen för mig på väldigt länge känns det som, låg ju hemma hela förra veckan och hade halsfluss, och just därför går jag just nu också på pencillin, vilket betyder: ingen alkohol, ingen sol, och ingen tantgympa med Johanna ikväll heller. Det är lustigt vad saker kan bli tråkigt utan alkohol ibland, om andra dricker, så känner den som inte dricker sig utanför. På något konstigt sätt, så är det faktiskt ofta så.
Ibland önskar jag att jag vore mer som min syssling, Nikkie. Hon är en helt underbar person, som ibland har haft det svårt, men som aldrig skulle svika en kompis, vilket läge hon själv än är i. Hon är en person som mår bra av att se andra människor glada, hon mår bra av att hjälpa andra. Jag tycker det borde finnas fler sådana personer i världen, så skulle allting bli lite bättre. Nämen hej hopp vad jag kom ifrån ämnet. Min dag: Vaknade första gången vid 6, men snoozade som vanligt minst en timme innan jag steg upp. Jag steg alltså upp vid 7, klädde på mig, plattade håret och sminkade mig lite grann. Sen skjutsade Pappsen mig till bussen och min skoldag hade börjat. Men det kändes väldigt skönt att komma tillbaka, har saknat att träffa folk. Har saknat Madde och Viktor. Och alla andra också för den delen. Var så skönt att få skratta så som jag alltid gör när jag är i skolan. Jag älskar att skratta, om det så är åt absolut ingenting. Det finns inget bättre att få skratta sådär mycket, så man känner att magmusklerna nästan får sig en liten miniworkout. Det är gitt, som vissa säger nere i karlshamn.
Men efter skolan så åkte jag ialf in till staden och träffade en kille, som heter Jesper. Hur snäll kille som helst, som till och med lät mig sova mot hans axel på Valborg, hihi. Först gick vi runt lite på stan, och visste inte riktigt vart vi skulle gå för nånstans, så vi gick till Rylanders Musik och kollade på lite gitarrer och grejer. Sen visste vi inte vart vi skulle gå igen, så då gick vi och satte oss på McDonalds med varsin McFlurry. VI satt där och skrattade åt folk som gick förbi, och hade allmänt trevligt. Men sen var vi tvungna att åka hem, så vi avslutade det hela med en liten mysig kram utanför 402:an.
Så, det var min dag. Och än så länge har den varit mycket bra, förutom alla proven man fick reda på att man skulle ha denna och kommande vecka. Men nu blir det nog inget mer skrivande för min del, Puss!

image25


kärlek är jobbigt ibland.

Hej gott folk.
Har inte skrivit en endaste rad på hur länge som helst, har blivit lite less på de. Inte så jättekul och inte riktigt min grej egentligen, men jag antar att jag ska försöka börja lite smått igen. Hoppas någon uppskattar det ialf.
Igår konfirmerades min "lilliasyster" Elin. (Hon är egentligen inte min lillasyster, men hon är som en, så jag kallar henne för det, sötbollen.) Hon hade en jättefin klänning på sig, och världens finaste hår. och håret hade hennes riktiga storasyster Therese gjort, riktigt duktig är hon. Elin var verkligen jättefin, riktigt, riktigt vacker var hon. Efter den himla roliga tiden i kyrkan åkte vi hem till Elin. Hennes kära moder hade gjort massor med god mat, och sen till efterrätt en riktigt söt och god tårta. Riktigt mums varé! Men ialf, det blev en riktigt trevlig dag/kväll med massa underbart folk. Och Elins snygging till storebror var ju självklart där också. Jag blir galen av honom. Han har jag varit kär i i mer än två år. Och det känns inte som att jag någonsin kommer glömma honom. Varje gång jag ser honom så håller hela jag på att falla sönder i småbitar, bara för att jag vet att han&jag aldrig skulle funka. Eller, det skulle säkert funka. Jag hoppas det ialf. Det känns som att det skulle kunna funka, vi klickar så förbannat. Han får mig alltid att skratta. Han får mig att göra de mest konstigaste sakerna, bara för att han ska rikta sina ögon mot just mig, eller att jag ska få röra vid honom. Det räcker med att bara snudda vid honom, det räcker med att det kanske bara är en retsam knuff, eller att han (som han gör varenda gång jag träffar honom?) ger mig en ordentlig spank på röven. Fast allra helst skulle jag vilja att han skulle hålla om mig, dra sina händer genom mitt hår, pussa det, och säga att han är min. Ja, jag tror ni fattar att jag faktiskt är riktigt kär. Kärare än någonsin. Att jag vill ha just honom, mer än något annat på jorden. Och ja, drömma går ju. 
image24
Och förresten, om jag nu inte orkar skriva så himlans mycket, så kanske jag lägger in lite bilder och skriver någon rad. Det får duga isf. :)


RSS 2.0