min helg.


randombild från en madderunda.

Den här helgen har det varit fullt upp, förutom möjligen i fredags då. Men i lördags, först blev det att åka till nybro med syrran och handla ltie på ÖB och Lidl. Sen när vi kom hem var det bar aatt börja göra i ordning sig, för då skulle vi bort till Lindgrens, för Patrik fyller 20 på måndag, och ah. Släktkalas. :) Och jag orkade som vanligt inte gå hem till magda och dom igen så jag sov över hos elin. Och på söndagen då, så skulle älsklingen komma till mig! Så det blev lite halvstressigt då också. Men mys vare när han kom! Träffas aldrig något nu längre knappt, tiden bara flyger iväg. Och när någon av oss väl har tid så ska antingen han jobba, eller så är jag upptagen med annat. Lite jobbigt måste jag säga. Men, det fixar sig ju ändå. :) Men.. Nu var det visst inte så mycekt mer att säga, så, godnatt!

gårdagens outfit; dagen/kvällen



kofta - only
tröja - stage4you
sjal - h&m
jeans - kompaniet, cheap monday

hade lite olika igår, först var jag med syster i nybro och handlade, så då blev det inget särskilt. Sen var det 20-årskalas, och ah, då blev dte väl egentligen inget särskilt heller, men aja. ^^



body - gina tricot
sjal - h&m
jeans - kompaniet, cheap monday

dagens outfit



Dagens outfit ;

oversize-tee - indiska
sjal - h&m
armband - h&m
skor - eurosko

gårdagens outfit



Dagens outfit ;

tröja - bik bok
kjol - ingen aning, syrrans
skor - vagabond, nilssons
sjal - ullared

jag vet, bilden är värsta mupp, men skit sak samma! : )

Tommy Nilsson!



Jahapp, igår så var det väldans kul i skolan faktiskt. Vi fick se massa uppträdanden och sånt av treorna, och så kom även Tommy Nilsson och sjöng lite för oss. Jag blev sjukt förvånad, men han var jättebra, så det var jävligt kul. Sen efter det så blev det typ lite lekar med 3:orna, bygga lite med sugrör och sånt. ^^ Sen så fick vi varsin resväska med stageloggon på, även en tröja, och så var det slut för dagen. Så jag åkte in till stan och åt först lite med Jesper och Jocke, sen tvingade jag med Jesper på en liten shoppningrunda. Och så åkte båda hem, och bla bla bla nu orkar jag inte skriva mer om min gårdag.

Ur so Gay - Kate Perry

Hittade värsta goa låten nu! Är gjord av samma tjej som gjort "I kissed a girl". Typ asbra båda två! Värt att ta en titt på.

stage4you

Tjaaa. Har ju inte riktigt berättat om de i min klass och så än. Kan ju passa på med det nu, när jag ändå inte har något annat att göra än att vänta på att pappsen ska komma. Alla verkar himla trevliga, och de allra flesta är villiga att prata och umgås. Känns som att det kommer bli en riktigt härlig klass. :) Kan inte vänta tills vi får börja med cabarén, så man får reda på hur alla sjunger och spelar och allt det där. Vilka som kommer sjunga solo. Vilka som kommer köra. Vilka som komemr var amest engagerade. Är förbannat nyfiken rent ut sagt. Det enda jag vet är att alla älskar musik. Men jag får väl förhoppningsvis märka det snart. Imorgon skulle vi nog träffa alla stage-lärarna, alltså dom som har karaktärsämnena. Ska bli kul, får väl kanske reda på vad vi ska göra framåt då. Åh, hoppas verkligen vi snart kommer igång med allting! Aja, nu måste jag kolla hundarna, zake håller på och skäller en jävla massa. Som min käre pojkvän skulle säga. Tjaaaa...


länge sen! ... igen.

Hej! Jag suger verkligen på att skriva blogg, ena veckan skriver jag hela tiden, andra ingenting. Helt hopplöst!
 Men men, efter lite tjat av min vän Madde<3 så skriver jag lite idag ialf.
Och idag ja. Jag började gymnasiet idag. Stage4you på mjölner i torsås. Det verkar helt jävla fucking underbart rent ut sagt! Det är ju en artist, producent och såntdär skola, så snart om några veckor så ska vi ettor, redan, få framföra en cabaré! Känns jättekul. Hoppas bara att det är några roliga låtar man får sjunga. Och att jag får sjunga solo! Finns inget roligare än att stå på scen och vara huvudpunkten. Om inte, så kommer det fler grejer sen vid halloween och så, kanske man får chansen då istället! :) Men åh, nu vet jag itne vad jag ska skriva. Så får väl lägga av antar jag ;) Tjo!



RSS 2.0