onsdag&torsdag.

onsdag: idag var jag på stan med jonte och madde, senare också therese, :) och jag köpte faktiskt grejer idag, som jag behövde :D köpte ett par jeans från cheap monday, en tröja från h&m, och ett par tygskor från euro sko. :) väldigt nöjd med allt, förutom jeansen, som jag råkade köpa för stora, :P så dom var jag och bytte idag. men iaf, sen så åkte madde hem, och jag, jonte och therese satt på donken en liten stund, sen åkte vi buyss till monokrom (therese och jag hade sånkurs), och när vi kom dit då, så var inte vår kurslärare där. :O hon hade tydligen gått hem, för hon trodde att vi skulle sjunga vid klockan sju, men vi hade typ diskuterat det asmkt förra gången att vi skulle byta tid till åtta och hon hade pratat med oss att det skulle gå jättebra och allt, men så glömda idioten bort det ändå, så himla oproffisionellt, :S men så är hon ju bara nitton år och outbildad. jag vill inte riktigt ha henne, vill ha min gamla lärare, krister, känns som att han var mkt bättre. :/ men men, vi fick då istället låna ett reprum och sjunga där medans jonte spelade gitarr, :) gick ju rätt så bra det med.

torsdag: och idag, så var jag på stan med tilda. :D <3 var jättemys, vi satt och fikade, pratade en masssa, :) fast var bara en timma lr nåt, längtar tills n'ästa gång, får bli lite längre då, men är så bökigt nu med massa läxor och prov och sånt. :/ men det blir nog en nästa gång nästa vecka så, :) var och bytte mina jeans idag också. :) men vi tog iaf fembussen hem, skildes åt i ljungbyholm, och så satte jag mig bredvid viktor söta lilla mamma istället. :) pratade med henne lite om att kasnke gymma på björkhaga( påryds ålderdomshem, HAHA) men jag vet itne riktigt, för det skulle kosta 1000 spänn, för varje halvår lr nåt tror jag, så jag kasnke börjar inne i stan lr nåt istället. får se, för jag måste verkligen börja träna snart.. kondisen är inte på topp, och snart är det ju sommar. :D år väl försöka slimma magen innan bikinisäsongen börjar. ;) inte för att jag tor rjag kommer få ¨några resultat, men man kan ju alltid hoppas... ha :) men nu ska jag gå å äta, pappsen har ju lagat fläskpannkaka. :D mums! aja, ha de så bra. :)


dagens outfit

image20


dagens outfit

tröja: h&m:s herravdelning
shortsdress; här som shorts: topshop
tights: vet inte.
palestinasjal: fått av syster

tisdag

usch, idag är det mkt plugg som gäller, två prov imorn ju; franska och religion; islam. franskan känns det som att det kommer gå rätt bra med, men religionen vet jag fan inte, får inte in ett skit i huvet, kommer ihåg det en liten stund, sen poff! så är det bortsa igen. :( men får väl plugga hela kvällen/natten, så ska det väl kasnke gå bra. fast funderar nästan på att inte lägga ner så mkt energi på religionen, känns inte som att jag kommer kunna höja mitt betyg i det ändå. har bara g, :/ men jag får väl ta å plugga lite på det iallafall. hah, så jag får nog gå nu, upp å plugga igen, rabbla grammatik ffs!

dagens outfit.

image17


dagens outfit :

grå tröjklänning: gina tricot
palestinasjal: fått av syster
halsband: gina tricot
stickade tights: fått av syster
stickade strumpor: h&m

jahapp.

fruktansvärt bra rubrik där. ;D men ja. så blir det ibland.
idag har det inte hänt ngt särskilt över huvudtaget. bajstråkig dag hela enkelt. har varit på jättedåligt humör idag cokså, och som vanligt har det gått ut över alla andra, förlåt jonte, <3 men du vet ju att jag älskar dig ändå. :) men verkligen förlåt asså, för det här var första gången jag fått dig på dåligt humör, :O haha. och förresten, förlåt alla andra som också fått stå ut med mitt dåliga humör idag. menmen. :) två jävla fittprov ska man ju ha på onsdag dåva,  :D franska och religion, mina favoritämnen! NOT. uschanameja, men så måste man ju verkligen plugga satan också. :/ måste få bra betyg, måste få bra betyg, MÅSTE FÅ BRA BETYG! men ska bli skönt efter onsdag, för då ska jag in till stan, och handla kläder, blir nog antagligen en jacka och ett par skor, eftersom mina ballerinaskor som jag älskar så himla mkt typ är sönder helt och hållet. :/ och en jacka, det vill jag bara ha. ;D men vet itne riktigt vem jag ska gå med än, antingen jonte lr madde. men det får väl kanske bli jonte, lite debut sådär ;D haha. hoppas han inte sitter på en pall och gnäller att han vill gå bara, isf kommer jag bli megasur. :D haha. men det vet du ju redan, så då får du ju verkligen låta bli att göra det. ;) ååh, nu måste jag nog sova, så det itne blir som igår, sov fyra timmar. :| snacka om att jag förstår vrf jag var på så dåligt humör idag lr? haha :D menmen, nu ska jag gå då, annars kommer pappsen och skäller på mig, han tkr verkligen itne om när jag sitter vid datan. ;) så, gonatt gott folk.


lördag&söndag.

lördag: jonte sov över hos mig igår, till idag. :) vi gick upp vid 12tiden, sen skjutsade pappa och jag hem honom, sen åkte vi till stinsen och köpte lite grejer, åkte hem. och sen hade jag typ skittråkigt. ända tills jag åkte till elin, fast det avr itne förrän på kvällen, vid typ sju. men gud vad jag har saknat dig unge. :) älskar dig mest! men iaf, vi satt vid datoprn och flummade oss lite, sen kollade vi på film; house of wax, den var faktiskt lite småläskig, men lite b-film var det allt. blir väl det automatsikt när paris hilton är med. men sen så satte vi oss vid datorn lite igen, lr jag gjorde det, hon satt och pratatde med frida i telefon. ;) sen så gick vi å la oss vid klockan 2 typ.

söndag: vaknade upp hos elin dåva. :) åt lasagne till frukost, sen kom pappsen och hämtade mig, och nu är det egentligen meningen att jag ska sitta och räkna matte, lr öva på mina prov som jag ska ha i veckan, men som vanligt så orkar jag ju inte det. ;D men ska verkigen försöka göra det nu, så jag kasnke kan höja mig, så jag kan komma in på stage4you. <3 jagvilljagvilljagvill!!!
men iaf, måste bara berätta en sak... jag är kär! i foo fighters sångare dave grohl :) säger bara, MUMMMS! kolla  denna länken ; http://www.youtube.com/watch?v=QW2XcQird20 
så förstår ni vad jag menar. ;D men jag älskar ändå fortfarande min jonte, <3

image16

dave grohl <3


hejhej

hejhej, har inte blivit så mkt bloggande på några dagar, har haft fullt upp, i onsdags så var jag hos jonte och sov över där och så, sen åkte jag hem på torsdagen för att göra mig iordning och hämta gitarren, för på kvällen så skulle jag uppträda på monokrom. :) var så himla nervös när jag var uppe på scenen, trodde jag skulle dö. märkte vilken jävla scenskräck jag har, ska försöka få bort den. det värsta är ju att prata i micken, fyfan, när jag gjorde det, usch... blev typ bara: ööhh.. öhh.. snacka om att göra bort sig. var så nervös att jag nu knappt kommer ihåg vad jag sa. :P och när jag väl börjat sjunga och allt, så började mina ben skaka som fan! hörde några från publiken: kolla, hon skakar! och en annan: shhh!! haha :) men, jag får väl försöka bota min scenskräck, för sjunga på scen, det vill jag verkligen göra, så folk får se det jag tycker mest om att göra i hela världen, sjunga då alltså. ;) men annsr så var det rätt kul att uppträda och det, skulle ju egentligen ha sjungit två låtar hade jag tänkt, men jag var alldeles för rädd för det, typ bara sprang av scenen när jag sjungit färdigt ;) haha. men sen efter mig, så var det typ en teatergrupp, improvisationsteater tror jag dom gjorde, skitkul var det iallfall haha ;D  men nu måste jag gå å duscha, för jonte kommer vid halv fyra. :) han ska sova över och så, :) myys <3 aja, hejdå :)

ps, kanske kommer bilder senare från monokrom! ds.

godmorgon. :)

godmorgon. :D vaknade för ungefär en halvtimme sen, madde är fortfarande uppe i sängen, men hon kommer nog ner snart, så vi kan äta frukost. men iaf, måste berätta om vad som hände igår :O:O:O asså det var helt sjukt, vi skulle precis cykla till viktor, jocke & berget, och när vi cyklade förbi affären, så var det en gubbe som ropade på oss, först så trodde jag att det var en fyllegubbe bara, men sen så började han skrika att vi  skulel ringa ambulans, att han hade fått en hjärtattack, och så stod han och sprutade hjärtmedicin i luften. :S så jag gick fram och pratade med honom, och så ringde jag 112. :S pratade med ngn kille i telefonen, han ställde en massaaa frågor, och sen till slut så sa han att det avr en ambulans på väg, men den var innifrån kalmar, så det skulle ju ta lite tid, är ju några mil. men sen så la jag iaf på, och så ställde vi oss lite längre bort, så att han kunde sitta ner på en grej, och så sa han att han frös en massa, så han fick låna min jacka ;) men jag måste bara säga en sak, tror aldrig jag har träffat gulligare gubbe asså, :) jättesnäll. men sen kom iaf ambulansen och körde iväg med honom, och så cyklade vi vidare till viktor och dom. :)
men nu ska jag gå å duscha, ska ju in till kalmar vid halv ett. och bowla, men sofie, julia, och sen några killar också. :) aja, hejhej!

måååndag.

nu sitter jag här och väntar på att min maddeplutt ska komma. :D har saknat dig massor <3 hon ska sova över och så tills imorgon, kulkul :) älskar dig madde!
image15

tråkigt!

riktigt tråkigt har jag just nu. visst, sitter och klinkar lite på gitarren, men bilr så sur, för det finns inga ackord till bridgen på den låten jag tänkte lära mig, annars hade den varit askul att sjunga. :/ jävla skit. skulle kunna sätta mig hos pappsen och kolla på wallander förstås. fast det är ju snart slut. :( fan. aja, jag går nog och tittar på det ändå. ;D hejhej så länge.

söndag.

och idag vaknade man áv att fem små taxvalpar ville upp på min madrass ja. ;) var ju hos magda igår, blev lite dricka och sånt så pappsen och jag sova över där. och mat var det med, jättegott :D till förrätt fick vi krustader med ngn räkröra, och så var det några med romröra. huvudrätt var vildsvin och älgstek (som bacon skjutit själv ;D)tillsammans med magdas goda klyftpotatis, rödvinssås, och så hade magda bakat bröd också. och sen förrätten; lime och passionfrukts-paj med ett "täcke" av marräng, haha ;D riktigt, riktigt gott. :) älskar magdas mat, tack för att du gick hotell och restarung på gymnasiet. <3 haha :)
aja, men vi åt frukost och så hemma hos magda, sen åkte vi hem. jag satte mig direkt vid datorn och spelade gitarr, som vanligt. ;) saknar min jonte förresten. :( som är i stockholm, och som ska vara där ända tills på tisdag. :/ men vi ska iaf träffas på onsdag, så så jättelänge behöver jag inte vara utan honom. :)) älskar dig. <3

jag sjunger; bubbly.



och här sjunger jag igen, denna gången colbie caillats bubbly. :)

jag ser värsta muppig och tjurig ut, men det får väl gå ändå. får väl hoppas ngn tkr det låter bra iaf. :)

jag sjunger; friend of a friend.



jag sjunger foo fighters friend of a friend :) vad tycks?

lördag.

ååh, så himla skönt med lördag, helg liksom! och för att göra det ännu bättre, så har jag lov nästa vecka också :D sååå skönt! ska spela gitarr hela tiden, när jag inte är med kompisar förstås. :) men måste öva riktigt ordentilgt nu, för jag ska ju kanske spela på monokrom typ på torsdag lr fredag, har itne riktigt bestämt mig än. ngn som kommer ifall jag ska det? :D

och nu äntligen så har jag laddat upp min video på youtube :D, men är inte riktigt nöjd med den, så ifall jag orkar så ska jag ladda upp en annan. men iaf, kolla den på:
  http://www.youtube.com/watch?v=XcQXdO-GJ_Q&feature=PlayList&p=83BB6A027CFDB503&index=0  :)

nåja, berätta om hur dagen ska bli nu då :) har precis duschat, för ikväll ska jag till syrran, hon ska laga massa god mat, och så ska vi ha lite minifest med lindgrens. :) kulkul, men lite tråkigt är det att min lilla dvärg inte komme rva där, hon ska spela fotbollscup, men jag får väl nöja mig med de andra lindgrens. ;) haha. aja, nu ska jag spela lite gitarr, måste ju som sagt öva som bara den, ifall jag nu ska spela nästa vecka . :) ha det så bra,

dagens outfit

image14

fruktansvärt mjuk och skön outfit idag igen, har kommit på nu att jag är nog lite mysig av mig. ;) men något jag har kommit på också, dock inte själv haha, är att jag ska börja skriva vad kläderna kommer ifrån. :) så..

grå kofta - jc
shortsdress - topshop
stickade tights - h&m
skärp - fått av syster
långa strumpor - h&m


fredag.

blev ingen bra dag idag, helt och hållet deppdeppdeppdag. det var endast två saker idag som var bra; 1. jag var duktig på matten, och jobbade verkligen så mkt som jag kunde. 2. på gympan, spelade badminton medn viktor och jim, fredde och davve. ;) självklart då ägde ju jag, viktor och jim upp dom andra, men en gång så gick det itne så bra, och jim bara : din sneknullade bäverfitta! över hela jävla gympasalen XD viktor ramlade om kull av skratt, jag gick itne omkull med en gång, försökte hålla mig uppe genom att gå bakåt, men till slut orkade jag itne hålla mig uppe, fyfan va jag skrattade. det var helt klart dagens asså ;) men jaaaa, jag vet, vi har världens dåligaste humor, men det är ju så, ett skratt förlänger livet, så då är det lika bra att skratta åt allt. ;) fast det var inte så mkt som var roligt mer än det. tyvärr.
blir s¨depp på allting just nu, just idag. det enda som gör mig glad på riktigt är musik, att sitta och spela lite på gitarren, lr att sitta och sjunga. det är mitt liv, kvittar vad som än händer, så kommer det alltid ha en plats i mitt hjärta. det kommer alltid finnas där.
vet itne vad jag ska göra idag, :/ ida skulle ringa sen, och om hon inte ska vara med emma, så ska jag kasnke åka till henne ikväll, kanske gå på fest då med. :) gutttt! är så jävla festsugen. heh. ;) men innan dess så funderar jag faktiskt på å ut å springa lr nåt, blev sugen på det med ;) är ju så himla fint väder idag :D hade varit skönt, har itne sprungit på så himla länge, och jag behöver verkligen göra det oftare, man har ju typ världens dåligaste kondition, och inte är man så jävla smal heller. så det får nog kasnke bli att börja med det, :) men jag lovar inget! heh. aja, nu ska jag ta å spela lite gitarr, tänkte försöka lära mig spela min favoritlåt just nu; stranger things have happend - foo fighters. sååå bra :) men jag tror den är rätt svår, så vi får se hur det går med det. ;) aja, hejdå, ha det så bra.

fredag, morgonen

hejhej, nu sitter jag här, skolan har börjat för länge sen. alltså, jag har försovit mig, fick ett sms av jonte för ne timme sen kanske, tur att han skickade det, annars hade jag kanske inte vaknat förrän tolv lr nåt. ;) men jag har en anledning till att jag försov mig idag, kom ju hem typ vid 12 på natten igår, så jag är riktigt trött nu med. uscha, fast vdet var det värt <3 var ju på bio med jonte igår, alla hjärtans dag och allt :) hihi, vi tittade på I am Legend, skitbra film, fast den var typ asläbbig, kom fram en massa saker skitsnabbt hela tiden, så jag var på ehlspänn hela tiden, ioch itne nog med det så satt ju naturligtvis jonte och skrämde mig hela tiden också, FY PÅ DIG! haha :D menmen, nu måste jag gå, göra mig iordning, så jag itne missar den här bussen också. ;)

seeeegt!

ååh, nu sitter jag och irriterar mig på att det tar sån tid att ladda upp videos på youtube. skaffade precis ett acc där, tänkte jag skulle försöka synas lite mer ;D lägga upp några videos och sånt. :) och hoppas på lite roliga kommentarer. hehe. och förresten, jag kanske ska sjunga på en livekväll på monokrom i kalmar nästa vecka, typ torsdag lr fredag är det, funderar på att göra det. ngn som skulle komma och lyssna isf? :D
men iaf, skulle ju skriva lite om vad som hänt idag också ju. ;) först idag på morgonen, vaknade jag vid kvart över sju, försovit mig då va, som vanligt. höll på att missa bussen, men som tur var så blevg det inte så :D för direkt på morgonen skulle det ju vara lite småkul, skulle titta på film på engelskan, men natursligtvis så cepade sig hela filmen, så vi fick sluta tidigare, och det avr ju bra det med. ;) sen hade vi musik <3, ekonomi. :| och sen åkte vi på teater på kagg. "skuld och oskuld" hette den, tycker faktiskt den var rätt så rolig ;D fast allting blir ju roligt när man sitter breve madde, hahaha! skitkul faktiskt.
sen åkte jag direkt hem, åt lite nudlar, bytte om, spelade gitarr och ltie sånt. sen åtke jag in till kalmar igen, sångkurs på monokrom. :) var kuuul, itne för att vi sjöng sådär jättemycket idag, men det avr kul ändå:) har fått en ny kurslärare också förresten, ååh kommer itne ihåg vad hon heter, men hon är iaf 19 år, och jättesnäll, tror det kommer bli vädligt bra med henne, och så blir ju allt lite roligare när man sjunger med ngn annan också, ska dela kurs med therese :) och så blir det ju billigare då me ;) men nu så orkar jkag itne skriva mer, klockan är ju så fruktansvärt mkt nu.
justeja, hade ju tänkt att jag skulle lägga upp ett videoklipp idag med, men det blir nog itne av, för jag fattar som vanligt itne hur man gör. ;D men det blir nog ngn annan dag, när maddde kan hjälpa mig. :) menmen, gonatt på er allihop, sov gott och dröm sött ;)

dagens outfit

image13

klänning, kofta och stickade tights som vanligt. ;) SÅ skönt. :)
men nu ska jag in till stan och sjunga, kurserna började den här veckan. :) äntligen! kommer hem vid tiotiden och då skriver jag om dagen, och så kasnke jag lägger in ett litet videoklipp, när jag spelar gitarr och sjunger colbie callaits bubbly ;)


tisdag <3

idag är det precis en månad sen jonte och jag blev ihop :) älskar dig, du är underbar sötnos <3

annars har det inte hänt ngt speciellt idag, förutom att jag hade dampet på allt och alla typ hela dagen, förlåt alla för det ;) hoppas ingen tog illa upp. haha, fast madde, hoppas du får ett riktigt FETT STORT blåmärke på lrat, lr typ värsta svullnaden :D moahahaha.. och förresten, jim som itne läser det här ändå, han är det rätt åt också, jävla dampunge! :D ska ge han en riktig käftsmäll imorn om han inte håller käften. wihoo! men nu ska jag sova, hah, drömma söta drömmar där jag bonkar skiten ur jim och madde, på samma gång. :) men ni är faktiskt rätt så snälla ibland med, så, jag får väl var alite snäll jag med. puss på er! ;D <3

söndag&måndag.

hann inte skriva ngt igår, så jag skriver idag istället. men igår så hände inte ngt särskilt, vaknade vid ett-tiden, åt "frukost" och sen åkte pappsen och jag ner till magda och bacon. var där hela kvällen, åt raggmunkar, kollade hur stora valparna blivit ( jättesöta, har till och med börjat gå runt och sånt nu, :) men sen så kissar dom överallt hela tiden också, och alla fem gör det typ samtidigt varenda gång, så det är lite kämpigt för dixie, magda och bacon just nu, haha.), och så tittade magda och jag på en film, "hannibal-rising". lika bra som de andra filmerna, alltså, lika sjuk läbbigt konstig. ;D
men idag då. ja. har väl inte hänt ngt särskilt idag heller. var nere en runda med pappsen i strömby, bacon håller på å lagar magdas bil, så vi kollade hur långt han kommit. och där träffade jag bonnen också, han var väldigt fint klädd idag ; shorts, tshirt med trycket: T-SHIRT, 1 st : 70:- 2 st : 120:- 3 st : 180:-. hahaha :D du är för go du. :') men nu är jag då hemma, och har precis slutat klinka på min lilla gitarr. har spelat för mkt på min stora med stålsträngar, har asont i fingrarna, så blir tvungen att spela på min gamla minigitarr med typ asmjuka strängar. ;D
tjing!

dagens outfit

image12

nya koftan på idag, kortärmad är den. är inte van vid det, brukar alltid mysa i stora långärmade koftor. men, den var väldigt skön den med iaf. ;) tights, t-shirt, skärp och halsband tillde. :) MUMS.

fredag&lördag.

hejsansvejsan. igår följde jag med jonte direkt hem efter skolan, därför jag inte skrivit igår. var ensamma hemma på kvällen, så vi gjorde tacos och hade det allmänt mysigt. spelade lite gitarr och så. :) var hos honom hela dagen idag också. lärde mig att spela foo fighters times like theese, :D så jävla kul, älskar att spela gitarr. jag har bestämt mig för att jag ska bli proffs på det sen, haha. öva, öva, öva! som bara den. så nu, så sitter jag alltså å spelar gitarr. haha. :) men börjar få jävligt ont i fingrarna nu, så ska nog sluta för dagen snart. det gör verkligen jätteont, jag tycker inte om mina stålsträngar. ;) men ska nog bara ta å lägga in en dagens outfit, och sen sova. gonatt på er.


dagens outfit

image11

väldigt mycket "jag-outfit" idag, älskar denna kofta! sen stickade tights till det med, perfa! haha, :) synd bara att jag itne har så många koftor, går typ runt med samma kofta hela tiden. :S men det får duga. :)

förresten, förlåt elin för bilden, men jag orkar inte klippa bort dig. ;)

torsdag.

hejhej. idag har vi haft ännu ett nationellt prov i svenska, idag var det en uppsats man skulle skriva. vet itne riktigt hur det gick, men louise, som är vår svenskalärare, sa att hon tyckte att det gick bra, bara hoppas att jag får mvg, så jag akn komma in på STAGE4YOU! ååh.. jaja.
men efter skolan idag så bar det iväg in till stan med "lillasyster" elin, lr som jonafjant kallar henne; hobbiten. ;D men iallafall, först så gick vi då till mcdonalds, åt lite grann, sen gick vi å kollade runt lite, jag hittade en jättefin grå kofta, utan armar, och sen en brun väska som jag kollat på jätte länge, båda sakerna kostade 150:-, billigt och bra. :) ÄLSKA REA FFS!
men sen så gick vi till bussen, åkte hem, och när vi kom hem, så var jag tvungen att sätta mig och göra mina uppsatser färdiga. så elin fick sitta vid datan lite. ^ men just nu så är jag bara färdig med en, engelskauppsatsen, har musiken kvar, har inte ens börjat, vet itne hur?! :( men får väl komma på något. sen så har jag ju kemiprov imorn också, så då måste man ju öva på det sen också. :/ usch för skolan just nu asså! skönt att det är helg imorn sen iallafall. ska till jonte efetr skolan, ci ska laga tacos, coh så ska jag sova över hos honom. :) <33 TACK PAPPA!

image9
mina nya grejer. :)

image10
fruktansvärt ful och muppig bild, men det är iaf jag och elin. ;)


onsdag.

hejhej. ;P kom precis hem från skolan, har varit e´n otroligt seg dag som började med att man fick reda på att en uppsats som jag började på idag, skulle vara inlämnad just iDAG. åh, blev jättesur. :( men ska göra färdigt den idag och så lämnar jag in den imorgon och hoppas på det bästa. ;) men så har man ju naturligtvis en massa annat att göra med, bl.a. en musikuppsats som ska vara inne på fredag som jag inte ens börjat på, och så har vi kemiprov då med, och imorgon nationella prov i svenska. fyfan. känns som att verkligen ALLT kommer på en och samma gång?! usch och fy för skolan. men ändå så måste man kämpa vidare, om man ska kunna göra det man vill göra i framtiden. så fyfan, va det ska bli uppsatser och plugg idag. haha. men kommer nog spela lite gitarr och äta nudlar någon gång ibland, så man slipper att plugga, precis heela tiden.
åh, förresten. redan nu börjar min nervositet inför min audition till stage4you komma. fastän den itne är förrän i april, men 'ndå. ;) måste börja klura på vilken låt jag ska sjunga, funderar starkt på bubbly med colbie callait. :) kanske jag kan spela gitarr till också. hade varit perfekt, känns som att det finns lite större chans att komma in om man är litemusikalisk, så jag ska öva som bara den, vuill  verkligen komma in där, hade varit som en dröm! ååh <3 förresten, ni som läser det här, får gärna kommentera låtar som ni tror skulle passa. :)

image8


dagens outfit



slappa och sköna kläder blev det idag. kofta, klänning typ, och leggings. <3  finns inget bättre än koftor, så himla skönt, och samtidigt så snyggt. enligt min åsikt iallafall. :)


kläder!

jag kom på en sak. :) att jag ÄLSKAR kläder! helt sjukt, så jävla bäst. så jag kommer nog hålla på och lägga upp "dagens outfit" någon gång ibland, kommentera gärna vad ni tkr om min klädstil, skulle vara kul att veta. tack i förhand. :)

PLUGG!

uscha, idag blir det nog typ bara plugg. :/ har asmkt franska till imorn, kemiprov på fredag och så har man läxa i engelska imorn med. fyfan, va segt. hatar skolan! fan, och så måste jag ju verkligen plugga om jag ska kunna komma in på stage4you, och jag vill verkligen gå där, skulle vara så jävla kul. :) älskar att sjunga, det är mitt liv, skulle itne klara mig utan det, så fatta så jävla perfekt med en skola där man bara sjunger och uppträder på scen hela tiden?! ååh. jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, JAG VILL! menmen, ha det bra. :)

madde, pannkakor och muffins.

yep, sara har skaffat blogg hon med nu.
och nu sitter jag hos madde, ska göra pannkakor och muffins sen. mums! sova över här inatt också, tror jag. :) nice nice. men jag tror inte jag orkar skriva så mycket just nu, kanske blir lite till senare.

btw. jag älskar min jonte. <3

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0