runtorpaån!


på vägen dit

framme! :)

viktor tvekar.
 
men hoppar i ändå. :)

Det här är viktors och mitt lilla smultronställe! Enligt oss är det världens bästa badplats, mer perfekt kan det inte bli. Det enda som är dåligt är fiskarna och kräftorna, haha. Dom tycker vi inte om!

dagens outfit



dagens outfit;

shorts - gina tricot
tröja - h&m
sjal - gina tricot
skor - eurosko

osminkad.se! :D

dagens outfit



dagens outfit;

långt linne - gina tricot
väska - gina tricot
kofta - bikbok
sjal - h&m

piff. <3



Den här hästen är min mormors. Han har jag växt upp med, han har alltid funnits hemma hos mormor, han har alltid varit där, så länge jag kan minnas. Men snart så finns han inte mer. Han börjar bli gammal, minst 20 år, sjuk, och fång har han också, stackarn. Så nu föreslog veterinären till mormor att han skulle avlivas. Och mormor höll med, det gör vi nog alla. Men det är så sorgligt. Jag vill inte att han ska försvinna. Allt och alla bara försvinner. Mamma, Affe, Bill. Plus släkten som inte bryr sig ett skit. Alla förutom mormor, mormor och hennes katter. Fast dom lär ju försvinna snart också. Det är verkligen så, när man kommer upp i en viss ålder, då känns det som att alla bara försvinner, alla bara dör. Men så är ju förstås livets gång, inget man kan göra åt. Men lika sorgligt är det varje gång ändå.

trött!



Kom hem från älskling för någon timme sen, och är sjukt trött. Helt konstigt, det enda vi gör är att ligga i sängen eller spela lite gitarr, och kanske äta lite ibland, men ändå är man lika jävla trött varenda gång man varit hos honom. Förstår inte, haha. Åh, jag älskar honom! Han är det bästa jag vet. Mums. <3
Men nu jäklar börjar jag bli fruktansvärt trött och någon outfit blir det inte idag, det blev ändå bara mjukisar. Som vanligt när jag är hos min babe. :) Natti natti!

kanye west feat. chris martin - homecoming

Måste tipsa om en asbra låt innan jag går också!  Visserligen har väl alla hört den redan, men ändå. Kanye west, sjukt bra. Sen Chirs Martins underbara röst till det = PERFEKT!


 

dagens outfit



dagens outfit;

kofta - bikbok
tröja - ullared
shorts - ullared
sjal - ginatricot

haha, nästan pinsamt mycket fynd på ullared där, men jag tycker faktiskt man kan hitta fina grejer även där. billigt är bra!

babe idag! <3



Nu sitter jag här nyduschad och fräsch, och om två timmar går bussen till Jesper. Längtar något fruktansvärt, för det var typ två tre veckor sen vi träffades. Han har jobbat en massa nu, och jag har varit i danmark osv. Och något som är ännu bättre är att göteborg är bokat! Hotellet ialf, vi skulle fixa tåg och det sen när jag kommer. Åh, längtar som fasiken till det med! Tänk, tre dagar, ensamma i Göteborg. Mums <3
Men nu måste jag gå å göra mig iordning, måste ju vara så fin som möjligt nu när jag ska till min älskling. :)


dagens outfit



dagens outfit;

kofta - h&m (tror jag)
body - gina tricot
shorts - gina tricot
sjal - ullared

glad!



Iiih! Jag är massa glad nu. För idag har jag fått övningsköra efter mkt tjat på min far som är extramt åkrädd, jag, frida och kanske madde ska åka till östersjöfestivalen på fredag och träffa robin och philip, dagen efter är det vattenfestivalen, och just nu så är det mindre än ett dygn tills jag ska träffa min jesper! Och vi har planerat att åka några dagar till göteborg, men det verkade nyss som attd et sket sig med det, men nu så skrev han att det nog kanske skulle lösa sig! så jag har en mass anledningar till att vara glad, både stora och små. Perfekt!

Sammanfattning.

Kom på att det har hänt en jäkla massa sen jag skrev senast. Så jag får allt ta och skriva en liten sammanfattning av allt som hänt. Valborg spenderade jag i norrliden, kalmarsundsparken, och sent på natten, i smedby. Då när jag, Rickard och Alex satt där i en busskur kom en väldigt lång, mörkhårig kille cyklande till oss, och Jesper hette han. Han var jättegullig mot mig, och lät mig till och med sova på honom där i busskuren. Sen följde han och Rickard mig hem till min syssling Nikkie. Sen på morgonen så hade han addat min msn, och så åkte Nikkie, Rickard, jag och Jesper in till donken och åt lite och så. Och sen träffades vi lite, och till slut så var han min och jag hans. Och det är fortfarande han och jag, och jag är kärare än någonsin. :) Jesper är underbar.
Det var om Jesper det. Nu till vad som hände den 3:de juli. Jag fick, som alla andra, reda på om jag kommit in på det gymnasie jag ville eller inte. Och jag kom in! Jag kom in på Stage4you! Aldrig någonsin har jag längtat så mycket till att börja skolan igen. Gud vad jag längtar! Tänk det, jag ska få jobba med artisteri, musik och allt det där i 3 hela år! Underbart.
Det var väl inte så mycket mer viktigt jag skulle berätta antar jag. Det enda är väl att jag väntar ivrigt på att få min demo som jag spelade in på monokrom. Något som alla som gick sångkurser där fick göra, jag vill ha resultat NU! Men jag antar att jag får vänta ett tag.
Men jo, en sak till. jag har, som alldeles för många andra, klippt lugg. Men men, jag är ändå nöjd. Ibland kan man väl apa efter andra. Resultatet; säg gärna vad ni tycker. :)

före:



efter:


En lugn söndag.



Steg upp för typ en timme sen, hur gutt som helst. och ännu bättre är att jag sitter och lyssnar på In Flames på högsta volym nu med, underbart. Dom är verkligen asbra. Fast hur bra dom än är så skulle jag aldrig säga att dom var bäst, för det är mina älskade Foo Fighters. Dave Grohl, hur kan man va så sjukt bra? Och så sjukt snygg. Finns ingen snyggare människa alltså. Förutom min lilla pojkvän då, men annars finns det inte det, jag lovar. Fast det är ju min smak det, skäggiga gamla gubbar med tatueringar, men som verkligen kan sitt inom musik. Det låter typ som min pojkvän också kom jag på. Fast han är inte gammal och har inga tatueringar. Men musik, det kan han. Och hårig, det är han, haha. Men hår är ju mysigt så. Nä, men nu ska ni få lyssna på Foo Fighters bästa låt, Best Of You. Älskar Daves röst i den här, sjukt sexig får jag säga.


Danmark

gott. <3

Om någon ville veta så kom jag hem från vårt kära grannland Danmark igår. Tågade dit i onsdags med min far, och tre pers från familjen Lindgren. Det var mys, vi var på tivoli och åkte massa karuseller, sen gick vi på ströget också, men ingen förutom jag är särskilt intresserad av kläder så det var inte det roligaste precis. Varenda gång jag ville gå in i en affär så hörde man en suck i bakgrunden. Men annars var det bra. Det var rätt gutt, jag fick köpa öl, alldeles själv! Och det blir ju ännu bättre när just dansk öl är så himla gott.


 


länge sen.

Hej! jag tänkte jag skulle försöka ta och börja skriva lite igen, förhoppningsvis så orkar jag det. :)


RSS 2.0